Kategorier
A-laget

Årets siste A-lagskamp på Skogersletta

Det er klart for toppkamp på sletta i siste serierunde i 6. divisjon.

Foto: Haakon Hallingstad

Skoger – Mjøndalen 3
Mandag 17. oktober 19:00
Skoger stadion

Se Facebook-arrangement her.

A-laget får besøk av Mjøndalen 3 til toppkamp på Skogersletta – og med seier vil det bli 2. plass i avdelingen for andre år på rad.

Det etter en enorm høstsesong, der vi har vunnet 8 av 9 kamper, og kun har tapt mot den suverene avdelingsvinneren – opprykksklare Graabein/Tofte Fremad.

Forrige kamp bød på en overlegen 12-1-seier over Skiold, den tredje (!) 12-1-seieren i høst, og med 58 scorede mål på høstsesongens ni kamper er det underholdningsgaranti når A-laget spiller.

Motstander Mjøndalen 3 tok sommerferie med ni seire etter sesongens ti første kamper, og kjempet lenge mot Graabein om opprykk, men har tapt fem kamper i høst. Nå kan også 2. plassen ryke med tap på sletta på mandag.

Vi har også mye å revansjere mot mandagens motstander, etter et bittert 6-2-tap på en humpete og fryktelig potetåker på Vassenga. Vi gleder oss til å vise oss fra en mye bedre side og få ut vår fantastiske angrepsfotball når vi endelig møtes på et ordentlig underlag.

På laget til MIF 3 finner vi forøvrig også både tidligere MIF-trener Vegard Hansen og tidligere SIF-keeper Thomas Solvoll. Det er jo ikke helt Mounir Hamoud, men det er jo noe.

Med én runde igjen av sesongen ligger MIF to poeng foran Skoger. Vi håper så mange som mulig møter opp og støtter A-laget til seier, og gir oss en herlig ramme rundt sesongens siste A-lagskamp på sletta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s