Kategorier
A-laget

Høstjakta i gang for A-laget

A-laget har startet høstsesongen med fire strake seire og solide 30-6 i målforskjell.

Foto: Haakong Hallingstad

Etter en vårsesong som har vært preget av skader og ikke stått til forventningene, har A-laget kommet voldsomt godt ut fra startblokkene etter sommerferien.

Høstsesongen startet først med en overlegen 12-1-seier borte mot ROS – som også var ny klubbrekord for tidenes største seier. Etter scoringer fra Martin Hallingstad (2), Leif Arne Omland, Desjoar Chooly og Marcus Syversen ledet vi 5-0 til pause, men vi roet på ingen måte ned etter pause.

Marcus Syversen scoret sin andre før hjemmelaget reduserte til 1-6, og deretter tegnet Mohamed Hadi og Daniel Thorstensen Rønning seg på scoringslista da de la på til sju og åtte.

Deretter scoret Syversen sitt tredje og fjerde før Sebastian Knudsen og Martin Hallingstad noterte seg for hver sin scoring og fastsatte sluttresultatet til 12-1.

Uka etter ventet Berger/Svelvik i høstens første hjemmekamp. Her hadde vi mye å revansjere etter at Berger hadde møtt opp nærmest som Svelvik A-lag i det motsatte oppgjøret i vårsesongen, og revansje fikk vi.

En god prestasjon førte her til 3-2-seier. Mot spillets gang tok gjestene ledelsen etter et selvmål like etter pause, men Skoger leverte en meget god 2. omgang. Mohamed Hadi utlignet til 1-1 med en praktscoring, før Martin Hallingstad ga oss ledelsen med sitt fjerde mål for høsten. Marcus Syversen la så på til 3-1 på straffe, før gjestene fikk et trøstemål i sluttminuttene.

Høstens andre bortekamp, langtur til Jondalen, endte også med 3-2-seier. Denne gangen var ikke den spillemessige prestasjonen like god, men et redusert Skoger-mannskap – som manglet både Marcus Syversen, Desjoar Chooly og Eirik Holm, i tillegg til Martin Uverud, Richard Winther, Simon Olafsen og ikke minst Mounir Hamoud, som alle holder til på sykestua – kjempet til døra og viste ordentlig karakter på gressmatta i Jondalens dype skoger.

Et kunststykke fra Martin Hallingstad og en sjelden scoring fra Lloyd Vimme ga oss en tidlig 2-0-ledelse, før gjestene skapte spenning med sin redusering etter halvspilt 2. omgang. Fem minutter før slutt satte Sebastian Knudsen inn 3-1, men på overtid kom redusering nummer to. Men vi sto godt imot i sluttminuttene, og kunne reise hjem til Skoger med høstens tredje trepoenger.

Mot Skrim sist ble det så tangering av klubbrekorden da vi vant 12-1 for andre gang (!) denne høsten. Denne gangen var det Eirik Holm, Martin Hallingstad (4), Marcus Syversen (2), Leif Arne Omland, Desjoar Chooly og Sebastian Knudsen (3) som tegnet seg på scoringslista.

Martin Hallingstad har med det notert seg for spinnville ni scoringer og ti målgivende pasninger på de fire første kampene denne høsten – mens Marcus Syversen har notert seg for sju scoringer og fire målgivende på tre kamper.

Også mot Skrim var det selvfølgelig noen vidunderlige scoringer. Se alle våre tolv scoringer i den kampen her.

Video: Haakon Hallingstad

Til slutt gir vi noen ord til vårt B-lag, som hadde en oppløftende uke i forrige uke. På mandag ble det spilt et ordentlig kult oppgjør borte mot Lier, med Lier Ultras som sto for fyring og liv i samtlige 90 minutter.

Vi holdt tett mot serielederen frem til tre minutter på overtid, da hjemmelaget tok ledelsen 1-0. Men vi slo tilbake, og minuttet etter utlignet vi ved Sondre Fossum Nilsen – vår to meter høye stopper som entret banen i etterkant av baklengsmålet. Med det fikk vi med oss ett poeng hjem fra borteoppgjøret mot serielederen.

Tre dager senere ventet serietoer Konnerud 3 på bortebane. Også her ble det levert en meget god prestasjon, og etter hard kamp helt inn til døra vant vi til slutt 3-2 og tok årets andre seier i 7. divisjon. Målene ble scoret av Kristian Hansen Skaug, Daniel Thorstensen Rønning og Eivind Orset.

Nå venter en uke med to A-lagskamper. Først bortekamp mot Strømsgodset IF i kveld, før Fjell gjester Skogersletta på fredag med kampstart 19:00. B-laget spiller sin neste kamp når de tar imot Stoppen 3 på sletta mandag 12. september kl. 20:00.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s