Kategorier
A-laget

Ny hjemmeseier for A-laget

A-laget tok sin femte hjemmeseier på rad da Jondalen ble slått 3-2.

Etter 9-0-seier over ROS 2 i serieåpningen forventet kanskje de fremmøtte en ny aften med festfotball på Skogersletta fredag kveld.

Slik ble det ikke, men tre poeng ble det likevel for et Skoger-lag som viste bra mentalitet med en ordentlig sliteseier mot et rutinert Jondalen-lag.

Det var riktignok gjestene, ikledd sine hvite bortedrakter, som tok ledelsen etter et kvarters spill på sletta. Ikke ufortjent heller, men baklengsmålet virket å være en oppkvikker for Skoger.

Etter 23 minutter slo vi tilbake. Etter fine kombinasjoner på høyresiden slo Simon Olafsen inn foran mål, der Marcus Syversen la ballen til rette og banket inn utligningen.

Kun sekunder senere var rollene snudd om. Syversen spilte gjennom Olafsen, som alene med keeper bredsidet ballen i det lengste hjørnet. På under ett minutt var 0-1 snudd til 2-1!

Etter pause ble det litt for avslappet og høy risiko i vårt spill, og etter en drøy time fikk vi som fortjent da Jondalen utlignet til 2-2.

Men igjen fungerte baklengsmålet som en god oppkvikker, og i perioden etter utligningen hadde vi vår beste periode. Vi malte på, og fikk satt et godt og langvarig trykk mot Jondalen-målet.

Da gikk det som det måtte gå da slitne Jondalen-bein satte ballen i eget nett snaue ti minutter før slutt. Etter det handlet det meste om å holde ledelsen helt ut, og Jondalen maktet aldri å få til noen ordentlig sluttspurt. Til syvende og sist var vi nærmere å punktere kampen enn de var utligning, og vi kontrollerte inn de tre poengene.

Fredagens seier gjør at A-laget nå står med seks poeng på de tre første kampene. Det holder i skrivende stund til en 4. plass blant de tolv lagene i avdelingen.

Nå venter Skrim på bortebane på fredag for A-laget, men før den tid er det serieåpning for B-laget. De møter Rundtom 2 på Brakerøya i kveld.

Alle foto: Haakon Hallingstad