Kategorier
A-laget

Ny hjemmekamp på sletta

A-laget tar i mot Jondalen i kveld til sin andre hjemmekamp for sesongen.

A-laget slo til med hele ni mål i serieåpninga mot ROS 2, der Marcus Syversen (3), Martin Hallingstad (3), Leif Arne Omland, Simon Johan Olafsen og Vegard Hallingstad scoret målene i 9-0-seieren.

Den andre serierunden, årets første bortekamp, levde dessverre ikke opp til serieåpningen. Berger, som også opererer som Svelviks andrelag, sto på motsatt banehalvdel.

På Solbakken kunstgress i Svelvik hadde store deler av Svelviks A-lag, som til vanlig tilhører 4. divisjon, tatt på seg lånte Berger-trøyer og møtt opp til kamp. Det ble naturlig nok tøft. Vi hang med i en drøy time, men etter det falt laget litt sammen. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause etter en 1. omgang preget av stillingskrig og duellspill, der et effektivt Berger/Svelvik-lag scoret på omgangens eneste store målsjanse.

Etter en times spill doblet de ledelsen, ti minutter senere la de på til 3-0, like etter kom den fjerde – og ti minutter før slutt kom scoringen som fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Et stygt og lite flatterende resultat, som ikke gir et helt korrekt bilde av kampen som ble spilt i Svelvik mandag kveld, men sånn er det i blant.

Nå skal vi heve oss på nytt og slå tilbake – og samtidig gjenskape spillet vi leverte i serieåpningen. Den kampen kan man lese mer om her.

Avspark på Skogersletta i kveld er 19:00. Vel møtt!

Video: Haakon Hallingstad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s