Kategorier
A-laget

Desjoar Chooly klar for Skoger

Desjoar Chooly (28) er årets første Skoger-signering.

Desjoar kommer fra Grand Bodø, der han spilte sin fotball fra barnsben av, frem til og med 2018-sesongen. På CVen har han solide 31 mål på 98 kamper for A-laget til moderklubben, som stort sett har holdt til i 4. divisjon.

I 2016-sesongen noterte han seg for imponerende 15 mål på 15 kamper da Grand Bodø vant 4. divisjon i Nordland.

Etter å ha trent med oss i oppkjøringen har han også vært i aksjon i våre to siste treningskamper i oppkjøringen, først da han spilte hele kampen som midtstopper da B-laget tapte 2-1 for Hokksund 2, og med nye 90 minutter i den dype rollen på midtbanen da A-laget tirsdag slo Skiold 4-0 i generalprøven.

– «Desj» er en signering som styrker A-laget vårt. Det er lett å se at han har et høyt nivå inne. Han viser sin rutine og klokskap i det meste han gjør på banen, og med flere minutter i beina fremover kommer han bare til å bli enda bedre, sier hovedtrener Sigmund Rougemont om årets første Skoger-signering.

Desjoar kan få sin offisielle Skoger-debut når A-laget spiller sin første seriekamp for sesongen hjemme mot ROS 2 tirsdag 19. april.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s