Kategorier
A-laget Fotball Skoger IL

Mounir Hamoud klar for Skoger

Etter å ha spilt nærmere 400 kamper i toppfotballen har Mounir Hamoud kjempet for gjenåpning av bredden det siste året. Nå er han klar for å spille i breddefotballen selv – som A-lagsspiller i Skoger!

Mounir Hamoud er et velkjent navn for de aller fleste, men vi gir han likevel en liten introduksjon. Mounir har gjennom sin 15 år lange profesjonelle karriere spilt over 200 kamper i Eliteserien og over 100 kamper i 1. divisjon. Han har representert Norge på U21-nivå sju ganger, ble seriemester med Strømsgodset i 2013 og spilte cupfinale senest i 2018.

Etter å ha startet karrieren i Lyn meldte Mounir overgang til Bodø/Glimt foran 2006-sesongen. Her spilte han fire sesonger i Adeccoligaen og to sesonger i Tippeligaen, før han signerte for Strømsgodset før 2012-sesongen.

I Strømsgodset ble han etter hvert en ordentlig publikumsfavoritt. Fra å være en vingback som løp opp og ned høyresiden, og venstresiden ved behov, ble han i sine siste sesonger en rutinert og klok midtstopper.

Her fikk han altså med seg både seriegull i 2013, samt seriesølv i 2012 og 2015. Totalt endte han på 143 kamper og sju mål for Strømsgodset før han la de profesjonelle skoene på hylla etter 2019-sesongen. 112 av disse kampene var på eliteserienivå, og med det manglet han dermed kun fire kamper fra å kapre en plass på klubbens topp 20-liste over flest eliteseriekamper noensinne.

I løpet av tiden i Godset noterte han seg også for ti kamper i Europa League og to kamper i Champions League.

I mellomtiden bosatte han seg på Skoger, og etter at han ga seg med toppfotball i slutten av 2019, nokså samtidig som vår overgang fra Stordammen FK til Skoger IL A-lag, har han vært en naturlig drømmesignering for oss.

Av ukjente og uforståelige årsaker signerte han imidlertid for Stoppen SK i fjor vinter. Der rakk han på grunn av koronapandemien aldri å debutere, men gjennom det siste året har han kjempet breddefotballens sak gjennom sin jobb som klubbutvikler i NFF Buskerud.

Nå har 36-åringen heldigvis tatt til fornuft og signert papirene som i stedet gjør han til Skoger-spiller.

Vi gleder oss til å ta i mot Mounir på trening, og ikke minst å se han i Skoger-trøya – selvfølgelig med draktnummer 2 som han bar gjennom samtlige 143 kamper i Strømsgodset.

Velkommen til Skoger, Mounir!

Foto: Skoger IL og Børre E. Helgerud

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s