Kategorier
A-laget

Storseier i serieåpningen

A-laget slo Nedre Sigdal 7-2 i sin første seriekamp på et år og ti måneder.

Alle foto: Haakon Hallingstad

Et Skoger-lag med fem debutanter i startelleveren imponerte stort i serieåpningen, og anført av debutant og femmålscorer Yakobo Zerufi ble det til slutt en sterk 7-2-seier mot Nedre Sigdal på Prestfoss stadion.

I tillegg til de fem debutantene i startelleveren kom det også tre debutanter inn fra benken. Leif Arne Omland og Knut-Lasse Bøen-Sognnes markerte begge sine Skoger-debuter med scoring.

Kampens første scoring kom allerede etter fem minutter. Adrian Ballangrud slo et godt innlegg mot bakerste, der Yakobo kontrollert satte inn sitt første.

Sju minutter senere utlignet hjemmelaget. Rett før pause tok vi så ledelsen på nytt etter et flott angrep.

Richard Winther spilte opp på en feilvendt Eirik Holm i boksen, som la igjen til Marcus Syversen. Syversen flikket gjennom Yakobo, som fra skrått hold la ballen ned i det nærmeste hjørnet til 2-1.

Etter en periode med stillingskrig i de første ti minuttene av 2. omgang økte vi ledelsen etter 57 minutter. Etter forarbeid av Winther spilte innbytter Daniel Thorstensen gjennom innbytter og debutant Leif Arne Omland, som alene med keeper ikke gjorde noen feil.

Se bilder fra kampen her:

To minutter senere reduserte hjemmelaget med et innlegg som gikk inn i det lengste hjørnet – men bare minuttet etter var vi tilbake i en tomålsledelse. Eirik Holm slo inn foran mål, der Yakobo Zerufi satte inn sitt tredje.

Tre minutter senere ble han spilt gjennom av Daniel Thorstensen, og satte inn sitt fjerde. Ytterligere fem minutter senere kombinerte de to på nytt, og debutanten Yakobo satte inn sitt femte, mens innbytteren Daniel noterte seg for sin tredje målgivende i kampen.

Atten minutter før slutt fastsatte Knut-Lasse Bøen-Sognnes resultatet til 7-2. Etter at en Nedre Sigdal-forsvarer satte ballen i egen stolpe var målsniken fra Sogn først på returen, og satte ballen i det åpne målet.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Tyristubben fredag 13. august 19:00.

I mellomtiden spiller B-laget sin første kamp for sesongen, som er borte mot Rundtom på Brakerøya kunstgress mandag klokken 20:00.

Laget til Skoger (4-3-3): Daniel Lundåsmo – Abdimalik Ali (Adrian Ballangrud fra 86), Martin Hansen Uverud, Vegard Hallingstad (k), Adrian Ballangrud (Daniel Thorstensen fra 32) – Richard Winther (Simon Olafsen fra 75), Sebastian Knudsen (Leif Arne Omland fra 21), Martin Hallingstad – Yakobo Zerufi (Knut-Lasse Bøen-Sognnes fra 70), Eirik Holm, Marcus Syversen (Sebastian Cesar fra 70).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s