Kategorier
A-laget

Midtbanespiller klar for A-laget

Richard Winther (26) har signert for Skoger.

Vi forsterker A-laget ytterligere foran den kommende sesongen, og har nå gleden av å presentere Richard Lund Winther som vår nyeste signering.

Midtbanespilleren startet karrieren i Åssiden IF, og har siden han forlot moderklubben holdt til i gresk fotball. Han forsterker nå en allerede meget god midtbane på vårt A-lag, i tillegg til å kunne være et alternativ i angrepsrekka.

– Dette er en klassesignering for oss. Richard har både sklidd rett inn og tar tak i gruppa, og sammen med våre andre offensive spillere tviler jeg ikke ett sekund på at Richard kommer til å gjøre livet vondt for våre motstandere i årets sesong, sier hovedtrener Sigmund Rougemont, og legger til:

– Vi har lenge hatt et lag som på sine gode dager kan spille ball i hatt med de fleste på dette nivået, men nå begynner vi også å få et lag som blir ordentlig vonde å møte. Med denne overgangen, og ikke minst de som ligger og venter rundt hjørnet, så gjør vi definitivt oss selv til en ordentlig opprykkskandidat.

Richard Winther har valgt å spille med draktnummer 18 i Skoger.

Vi ønsker hjertelig velkommen til klubben!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s