Kategorier
A-laget

Brasiliansk stopper klar for Skoger

Med signeringen av norsk-brasilianske Sebastian Vinicius Cesar (26) ønsker vi sambafotballen velkommen til Skoger.

Sebastian Vinicius Cesar Andersen (26) har signert for Skoger. Den norsk-brasilianske forsvarsspilleren kommer fra Haugfoss IF, og har også fortid i Skiold. Han kan bekle alle roller i forsvaret, samt den dype rollen på midtbanen ved behov, og er en allsidig spiller i de bakre rekkene.

Sebastian prøvespilte for oss like før breddefotballens stopp i mars i fjor, og fikk også minutter i treningskampen mot Strømsgodset i februar. Nå har han trent med oss et års tid, og vi er godt fornøyd med å få denne signeringen på plass.

– Mens andre midtstoppere i klubben er av typen «no-nonsense centre back», er Cesar det stikk motsatte. Her er det bare å glede seg til underholdning og sambafotball på Skoger stadion utover høsten, sier hovedtrener Sigmund Rougemont.

Vår nye signering har valgt draktnummer 19 i Skoger.

Vi ønsker Seb hjertelig velkommen til klubben!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s