Kategorier
A-laget

KIWI Kobbervikdalen ny samarbeidspartner

KIWI Kobbervikdalen går inn som sølvsponsor.

Vi har gleden av å presentere KIWI Kobbervikdalen som A-lagets første samarbeidspartner for årets sesong.

Kiwi er en kjent merkevare for de aller fleste rundt om i landet, og den opprinnelig lokale butikkjeden er kjent for å støtte breddeidretten over hele landet.

Kiwi Kobbervikdalen ble åpnet for ganske nøyaktig seks år siden, juni 2015, og er en glimrende dagligvarebutikk som ligger bare noen minutters kjøring fra Skoger stadion. Vi er veldig glade for å ha vår lokale Kiwi-butikk med på laget, og ser frem til hyggelige handleturer på Kiwi Kobbervikdalen på vei til og fra kamper og treninger.

Støtten betyr også ekstra mye i den utfordrende tiden som har vært, og støtten fra sponsorer gir oss et stort løft foran breddefotballens retur, som vi håper er rett rundt hjørnet.

– Vi er veldig glade for å ha med Kiwi på laget, og er svært takknemlige for støtten. Det gir oss større muligheter og bedre forutsetninger for å tilby et ordentlig bra fotballtilbud på Skoger, sier leder i Skoger IL Fotball, Sigmund Rougemont.

Dersom din bedrift ønsker å støtte oss i Skoger IL hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med oss på sigmund@skoger.no for å høre hva vi kan tilby.

Kiwi Kobbervikdalen i forbindelse med åpningen i 2015. Foto: Kiwi

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s