Kategorier
A-laget

Mukhtar Mohamed klar for Skoger

Mukhtar Mohamed (25) er ny Skoger-spiller.

Mukhtar Mohamed (25) er ny Skoger-spiller.

Den 25 år gamle sidebacken kommer til oss fra Tornado Måløy i Sogn og Fjordane. Etter å ha trent med Skoger siden juli satte han navnetrekket sitt på samtykkeskjemaet rett før vi hadde vår siste trening før nyttår.

Mukhtar kan bekle begge backene, og har én mot én både defensivt og offensivt som sine styrker. Koronarestriksjonene på trening forrige sesong sørget samtidig for at man både har fått sett og jobbet med andre sider av spillet enn nettopp det, og fått gode bekreftelser.

– Det har vært behov for å få inn en ny back etter at de to backene med mest spilletid for oss forrige sesong dro videre til nye klubber. Vi visste fra før at Mukhtar kunne være en bra erstatter som passer fint til vår spillestil, og han har bekreftet det inntrykket de siste månedene, sier Skoger-trener Sigmund Rougemont om sin femte signering som hovedtrener.

Mukhtar har valgt draktnummer 23.

Vi ønsker han hjertelig velkommen til klubben!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s