Kategorier
A-laget

Martin Uverud klar for Skoger

Midtstopperen Martin Hansen Uverud er Sigmund Rougemonts første signering som Skoger-trener.

Midtstopperen Martin Hansen Uverud er Sigmund Rougemonts første signering som Skoger-trener.

24-åringen spilte sist i Vestfossen, der han har kamper for både A-lag, B-lag og juniorlag. Tidligere har han spilt både A-lags- og juniorfotball i Hokksund.

Stopperen har vært ønsket av klubber høyere oppe i divisjonssystemet, men det måtte et tilbud fra Skoger til for at han skulle returnere til fotballbanen.

Uverud rakk bare to økter og to treningskamper som prøvespiller før breddefotballen stoppet opp i mars – men viste tidlig at han hadde egenskaper og ferdigheter som passer svært godt inn i vår tropp.

Etter at vi startet opp igjen med «koronatreninger» i mai har han også vært en viktig bidragsyter for å holde kvaliteten oppe på feltet i en utfordrende periode.

– Martin er en signalsignering for Skoger, og blir en viktig mann for A-laget i årene som kommer. Som ny i laget har han tidlig tatt plass i spillergruppa som en naturlig leder, og han setter standarden både på trening og i kamp. Samtidig skal man heller ikke undervurdere det at han kommer til å bli en enorm bidragsyter til botkassa. En svært god signering på alle måter, sier hovedtrener Sigmund Rougemont.

Uverud får draktnummer 4. Vi ønsker han hjertelig velkommen til klubben!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s