Kategorier
A-laget

A-lagets nye trenerteam

Sigmund Rougemont er Skogers nye A-lagstrener. Han får med seg Sebastian Knudsen og Ole Tobias Mehn-Andersen i teamet i 2020.

Fredrik del Pozo kom inn som ny hovedtrener forrige sesong, med hensikt om å få skuta på rett kjøl igjen etter den miserable 2018-sesongen. Det kan ingen være i tvil om at han gjorde, og at del Pozo både var Stordammen FKs siste hovedtrener og at han nå returnerer til en spillertilværelse og dermed gir seg som trener samtidig som vi avslutter kapittelet Stordammen FK føles helt riktig.

Fjorårets assistenttrener Sigmund Rougemont blir da ny hovedtrener fra og med årets sesong. Med seg i teamet får han fjorårets visekaptein Sebastian Knudsen som assistenttrener og Ole Tobias Mehn-Andersen som fagansvarlig. Ole Tobias har seks år bak seg i utviklingsavdelingen i Strømsgodset Toppfotball, og blir en svært nyttig ressurs for oss i tiden fremover.

Vi anbefaler alle å høre den forholdsvis nye Feilkast med Fahle-episoden der Rougemont og Knudsen forteller om hva endringene vil bety for oss – og veldig mye mer:
https://open.spotify.com/episode/1s76v3PdptMdchM3nQP0fV…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s