Kategorier
A-laget

Stordammen FK blir Skoger IL A-lag

Fra og med 2020-sesongen vil A-laget være et fullverdig medlem av Skoger IL – nå også i grønne drakter.

Nå kan vi omsider slippe nyheten om at vi fra og med 2020-sesongen for fullt blir en del av Skoger IL. Først og fremst er dette noe vi gleder oss voldsomt til.

Et forsterket samarbeid med Skoger IL vil gi oss forutsetningene vi trenger for å bygge videre på fundamentet som er lagt som Stordammen FK gjennom de siste årene.

Men det er selvfølgelig vemodig når gode historier tar en slutt.

Historien om Stordammen FK er en slik en. En kompisgjeng som starta i bingen på Konnerud i 2011, og gikk inn i seriesystemet i 2014 – der første sesong endte med både opprykk og kretsmesterskap.

Året etter var man nær opprykk til 5. divisjon. Vi kom oss imidlertid aldri et hakk høyere i divisjonssystemet under navnet Stordammen FK, men det har vi alle muligheter til når vi nå blir Skoger IL A-lag.

Takk til Fredrik del Pozo for den store innsatsen han la ned for klubben som hovedtrener gjennom klubbens siste år.

Takk til Christian Sanders, Martin Oftedal, Kjetil Sletten og nevnte del Pozo, som stiftet Stordammen FK tilbake i 2011.

Takk til Stig Sundsåsen Larsen som de siste årene har lagt ned en enorm jobb for å holde klubben i live – uten den jobben hadde vi aldri kommet oss gjennom 2018-sesongen.

Takk til alle som på en eller annen måte har bidratt for Stordammen FK mellom 2011 og 2019. Vi setter pris på dere alle!

Nå skal vi sammen nå nye høyder som Skoger IL.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s